Dezvoltari si integrari la cerere

Serviciul de dezvoltare la cerere (care consta in prestarea serviciilor de programare si / sau design) este un serviciu optional, disponibil in toate pachetele Extended, prin intermediul caruia magazinele online pot solicita servicii de dezvoltare pentru platforma eCommerce Extended, in zona de interfata a magazinului online (Front Store) sau in zona de administrare (Manager):

  • Dezvoltari de module complet noi in cadrul platformei Extended;
  • Dezvoltari de functii noi la modulele existente in platforma;
  • Integrarea unor servicii noi, spre exemplu: un serviciu nou de curierat sau implementarea unui feed de produse (de la furnizor);
  • Dezvoltarea de functii noi la integrarile existente in platforma, spre exemplu: functii noi pentru un serviciu de marketing integrat deja in cadrul platformei;
  • Redesign total sau partial pentru interfata magazinului online;
  • Design pentru elemente de promovare, spre exemplu bannere interne sau externe;
  • Implementarea aspectelor tehnice (on-page) legate de SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare) provenite de la agentie, consultant sau departament intern de SEO;
  • Consultanta si analiza pentru integrarea si aplicarea unor solutii externe sau interne.

Solicitarea serviciilor de dezvoltare se va realiza prin intermediul unui ticket transmis conform procedurii detaliate de suport tehnic, in urma caruia echipa va analiza modificarea si o va bugeta conform numarului de ore necesare, cu un cost pe ora aferent pachetului ales de catre beneficiar.

Exemplu de estimare de buget pentru dezvoltarea unui modul nou: 15 ore de dezvoltare x pretul / ora de dezvoltare aferent pachetului Extended ales + TVA = buget de dezvoltare.

Exemplu de estimare de buget pentru integrarea unui feed de produse (de la furnizor) pentru preluarea si actualizarea informatiilor (pret & stoc): 3 ore de dezvoltare x pretul / ora de dezvoltare aferent pachetului Extended ales + TVA = buget de dezvoltare.

Observatie 1: echipa Extended isi rezerva dreptul de a refuza prestarea serviciilor de dezvoltare si implementare solicitate de catre beneficiar daca acestea sunt considerate ca fiind neeficiente din punct de vedere tehnic sau daca acestea afecteaza intr-un mod negativ functionarea optima sau strategia de dezvoltare a platformei eCommerce Extended.

Observatie 2: orice tip de dezvoltare sau modificare la cerere care necesita mai putin de 1 ora va fi bugetata de catre echipa tehnica cu 1 ora de dezvoltare.

Observatie 3: pentru aspectele de orice natura care pot fi realizate de catre beneficiarul platformei (din cadrul zonei de administrare), dar se doresc a fi realizate de catre echipa tehnica, vor fi solicitate bugete de dezvoltare.

Observatie 4: bugetele de dezvoltare si timpii de executie si livrare pot suferi modificari aplicate de catre echipa technica Extended in cazul in care beneficiarul solicita aspecte suplimentare sau modificari dupa ce dezvoltarile au fost livrate sau puse la dispozitia sa.

Observatie 5: serviciile de dezvoltare solicitate de catre beneficiar si toate modulele, integrarile sau functionalitatile rezultate din aceste servicii de dezvoltare la cerere intra in proprietatea intelectuala a platformei Extended si vor fi incluse in update-urile ulterioare ale platformei. Beneficiarul nu poate solicita exclusivitate asupra lor.

↳ Acest ghid nu ti-a fost de folos? Trimite-ne un ticket prin intermediul platformei de suport tehnic.
↳ Screenshot-urile publicate (imaginile) in acest tutorial au rol strict informativ sau demonstrativ si nu reprezinta versiunea curenta a platformei Extended.