Gazduire pe server dedicat

Toate pachetele Extended includ serviciul de gazduire web pe servere optimizate in limita a 5.000 de sesiuni (vizite) pe zi si a 50 GB spatiu de stocare pentru fisiere (fisierele platformei, imagini, baze de date, atasamente la email-uri etc.).

Serviciul de gazduire pe server dedicat este un serviciu optional, care presupune gazduirea magazinului pe un server individual pe care va functiona doar magazinul aferent. Acest aspect poate fi solicitat la cerere sau daca magazinul online depaseste limita de 5.000 de sesiuni (vizite) pe zi sau spatiul de stocare alocat pentru fisiere.

Serverele utilizate sunt gazduite in data center-ul din Bucuresti al partenerului nostru Voxility si sunt servere de ultima generatie, interconectate cu cele mai mari hub-uri de internet din lume si optimizate special pentru arhitectura platformei Extended. Astfel, inclusiv gazduirea inclusa deja in pachetele Extended ofera o viteza de incarcare si procesare optima pentru magazinul online Extended.

Serverele Extended beneficiaza de:

  • Configuratii tehnice de ultima generatie, personalizate pentru platforma Extended;
  • Componente de stocare (SSD) separate pentru OS si fisiere;
  • Backup-uri zilnice ale fisierelor si bazelor de date MySQL;
  • Protectii impotriva atacurilor si viteza de incarcare sporita;
  • Colocare in Data Center din Bucuresti, Romania.

Avantajele gazduirii pe un server dedicat

  • Viteza mai buna de incarcare, mai ales in situatiile in care discutam de un magazin online cu un trafic zilnic de vizitatori ridicat. Astfel, puterea de procesare va fi concentrata doar pe magazinul in cauza si nu pe mai multe magazine online;
  • Un spatiu de stocare pentru fisiere marit, benefic pentru magazinele online care comercializeaza peste 25.000-35.000 de produse in catalog;

Personalizarea si costul serverului dedicat

Solicitarea gazduirii magazinului online pe server dedicat (individual) se va realiza prin intermediul unui ticket transmis conform procedurii detaliate de suport tehnic.

Serverul va fi configurat si personalizat pentru nevoile specifice ale magazinului online, in functie de: numarul de produse gestionate, numarul de comenzi lunare si traficul de vizitatori. Astfel, aceasta actiune va genera un cost suplimentar fata de abonamentul lunar de utilizare a platformei Extended.

Costul gazduirii magazinului online pe server dedicat va fi lunar (estimat in Euro la cursul BNR) si oferit in functie de specificatiile serverului configurat.

↳ Acest ghid nu ti-a fost de folos? Trimite-ne un ticket prin intermediul platformei de suport tehnic.
↳ Screenshot-urile publicate (imaginile) in acest tutorial au rol strict informativ sau demonstrativ si nu reprezinta versiunea curenta a platformei Extended.