Integrare NewsMan – lista de abonati

Integrarea cu platforma de email marketing NewsMan consta in actualizarea listei de abonati la newsletter, colectati de catre magazinul online in Front Store din formularul de abonare, pop-up-ul de campanie sau din formularul de finalizare comanda.

Acceseaza: Manager - Servicii - Integrari, identificam integrarea NewsMan, click pe "Configureaza" si apoi introducem:

  • API Key - cheia API pe care o regasim in contul de client al platformei NewsMan;
  • User ID - il regasim in contul de client NewsMan;
  • List ID - necesar pentru adresele de email care nu sunt intr-o grupa de newsletter sau care sunt preluate din comenzile plasate de catre clientii magazinului.

Observatie: pentru a obtine aceste informatii, va trebui sa consultati manualul de utilizare al platformei NewsMan sau sa intrati in contact cu echipa lor de suport.

Dupa introducerea informatiilor de mai sus, facem click pe butonul "Salveaza", dupa care vom naviga inapoi in sectiunea de integrari pentru a activa integrarea cu NewsMan.

Observatie: trimiterea unui newsletter se va realiza din cadrul platformei de email marketing NewsMan, nu din platforma Extended.

↳ Acest ghid nu ti-a fost de folos? Trimite-ne un ticket prin intermediul platformei de suport tehnic.
↳ Screenshot-urile publicate (imaginile) in acest tutorial au rol strict informativ sau demonstrativ si nu reprezinta versiunea curenta a platformei Extended.