Realizarea adreselor de Email

Adresele de email sunt realizate la cerere doar de catre echipa tehnica Extended. Astfel, in cazul in care se doreste crearea a una sau mai multe adrese de email, va fi necesara transmiterea unui ticket in cadrul platformei de suport tehnic, in urma caruia echipa va procesa cererea si transmite datele de acces.

Cu ajutorul datelor primite se va putea accesa platforma de emailing "Webmail". Prin intermediul ei pot fi accesate casutele de email (1) sau datele de conectare (3) pentru soft-urile de email precum: Outlook, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, s.a.m.d.

Platforma online "Webmail" poate fi accesata prin intermediul domeniului web configurat pentru magazinul online aferent, adaugand la finalul link-ului "webmail", astfel: www.magazinul-meu.ro/webmail/. Totodata, in cadrul acestei platforme pot fi schimbate informatiile de acces, precum parola (2).

Webmail

↳ Acest ghid nu ti-a fost de folos? Trimite-ne un ticket prin intermediul platformei de suport tehnic.
↳ Screenshot-urile publicate (imaginile) in acest tutorial au rol strict informativ sau demonstrativ si nu reprezinta versiunea curenta a platformei Extended.