Integrare 2Performant – marketing afiliat

Pentru a configura integrarea cu 2Performant - platforma de marketing afiliat (fosta 2Parale) - vom naviga in: Manager - Servicii - Integrari, identificam integrarea 2Performant, facem click pe "Configureaza" si apoi vom realiza urmatoarele setari:

Tracking Code

Tracking code-ul (codul de urmarire) il regasim in contul de client al platformei 2Performant, accesand link-ul https://network.2performant.com/advertiser/settings/tracking_code, dupa care vom introduce in platforma Extended urmatoarele 2 coduri:

  • Campaign unique;
  • Confirm.

Commission

In cadrul urmatoarei sectiuni vom configura tipul de comision si procentul alocat pentru afiliati. Astfel, va fi necesar sa accesati platforma 2Performant: https://network.2performant.com/advertiser/settings/general pentru a realiza setarile respective, dupa care vom configura in cadrul platformei Extended urmatoarele:

  • Tip comision - care poate fi procentual variabil, procentual sau comision fix;
  • Comision general (%) - aici vom introduce valoarea procentuala acordata afiliatilor.

Comision pe categorie

Aceasta sectiune nu este obligatorie, ci se configureaza doar daca se doreste distribuirea diferita a comisioanelor pe fiecare categorie de produse a magazinului.

Observatie: categoriilor de produse carora nu li se vor stabili comisioane preferentiale vor prelua automat comisionul general stabilit mai sus.

Dupa introducerea informatiilor de mai sus, facem click pe butonul "Salveaza" si apoi revenim in sectiunea de integrari pentru a activa integrarea.

↳ Acest ghid nu ti-a fost de folos? Trimite-ne un ticket prin intermediul platformei de suport tehnic.
↳ Screenshot-urile publicate (imaginile) in acest tutorial au rol strict informativ sau demonstrativ si nu reprezinta versiunea curenta a platformei Extended.